Palaute

lokakuu 2000 – toukokuu 2004 Kirjoittanut Petteri Haipola

En ota enää vastaan palautetta verkostomarkkinoinnista. Voit silti kysyä neuvoa, jos haluat tulla varjelluksi verkostomarkkinoinnin salakavalalta petokselta. Etsi yhteystietoni Googlella tai löydät ne myös alla olevasta ”hyvien uutisten” linkistä. Mail-osoitteeni saattaa vaihtua ajan saatossa, joten en kerro sitä tässä, ettei linkki turhaan vanhene.

Olen käytännössä lepotilassa, mitä verkostomarkkinointiin ja sen kritiikkiin tulee. Annan näiden sivujeni tehdä työn kaikkien ihmisten tosi parhaaksi, meidän hyväksemme, että mahdollisimman moni varjeltuisi valheiden verkostojen petokselta.

Hyvä keino verkostoja vastaan, on luettaa sponsoreilla näitä kirjoituksiani ynnä Dean VanDruffin artikkeleita ja pyytää heitä vastaamaan niissä esitettyihin väittämiin ja kysymyksiin. Suosittelen sinulle kuitenkin sitä, ettet tuhlaa hirvittävästi aikaa näiden petosten selvittelyyn, sillä elämässä on tärkeämpiäkin asioita: perhe, työ ja muut harrastukset. Laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen ja yksi niistä on ihmissuhteiden hyvä hoitaminen. Parhaiten ne tulevat kuntoon, jos olet uskossa Jeesukseen Kristukseen ja elät Jumalan tahdon mukaan tätä maan päällistä elämää, mahdollisimman rehellisesti ja pahaa karttaen.

Jumala sallii meille kaiken hyvän tekemisen, mutta kieltää ainoastaan synnin eli vääryyden harjoittamisen. Jumalan lahja omille lapsilleen on iankaikkinen elämä Jumalan taivaassa ja lupaukset puhtaasta ja pyhästä elämästä täällä maan päällä, minkä hän on luvannut omissaan voimallaan vaikuttaa. Lue lisää hyviä uutisia kotisivuiltani tai Raamatusta.