Tietoja

Sivuston ylläpitäjä ja useimpien artikkeleiden kirjoittaja on ”jäänyt eläkkeelle”. Sivustolta löytyy jo nyt riittävästi tietoa verkostomarkkinoinnista yleensä ja faktoja väitteiden takana.

Olen sulkemassa sivuston huhtikuussa 2024. Jos tahdot sivuston säilyvän, niin ota yhteyttä.

Petteri Haipola, 12.11.2023.

etunimi.sukunimi @ gmail.com

Löydät vastaukset useimpiin kysymyksiin Vastaukset sivulta. Lue sieltä ennen kuin alat kirjoittaa viestiä minulle. Jos tahdot tietää onko jonkin verkoston toiminta mielestäni laillista suoramyyntiä vai laitonta pyramidihuijausta, niin lue täältä tutkijoiden vastaus.

Jos tulojen lähde on pääasiassa tuotteiden myynnissä verkoston ulkopuolisille asiakkaille, niin kyse on todennäköisesti suoramyynnistä eikä pyramidihuijauksesta. Verkostoijan perheenjäsenet, sukulaiset, ystävät ja työkaverit saattavat ostaa tuotteita myötätunnosta ja tukeakseen häntä liiketoiminnassa, joten heitä ei pidä laskea mukaan verkoston ulkopuolisiksi asiakkaiksi. He lopettavat tuotteiden käytön ja ostamisen heti kun heidän tuntemansa verkostoija lopettaa tappiollisen liiketoiminnan.

Mieti myös sitä, ostaisitko ja käyttäisitkö itse tuotteita, ellei se olisi edellytys liiketoiminnan jatkamiselle (ostokiintiö) ja ansiomahdollisuudelle? Jos et, niin sinun ei missään nimessä kannata toimia verkostomarkkinoijana. Häviät todennäköisesti rahaa ja käytät aikasi tyhmästi. Vaarannat myös ihmissuhteesi kaupallistamalla ne ja tuputtamalla tuotteita sekä liikeideaa.